Food 2.0 -veturiprogrammet erbjuder många utvecklingsmöjligheter för alla typer av företag – vad kan vi göra tillsammans?
Obs! Tillfällets språk är finska och engelska.
Välkommen att diskutera och brainstorma kring Valios Food 2.0-veturiprogram, nätverka med företag inom livsmedelsbranschen och utforska utvecklingsmöjligheter inom livsmedelssektorn i Seinäjoki onsdagen den 29 januari 2025! Dagen är särskilt avsedd för företag inom livsmedelsbranschen, men även företag och utvecklare som erbjuder produkter och tjänster till livsmedelssektorn är välkomna.
Valio-ledda Food 2.0-programmet tar itu med aktuella frågor i livsmedelssystemet som kräver lösningar från företag inom olika branscher. Teman inkluderar bland annat förbättring av näringsåtervinning, främjande av biologisk mångfald, nya livsmedelsprodukter och produktionsteknologier samt användning av data.
Du får höra mer om dessa möjligheter när Valios Veera Virtanen presenterar Food 2.0-programmet under en workshop. Samtidigt får du möjlighet att nätverka och utveckla idéer för samarbete med andra företag. Om du inte är bekant med utvecklingsmöjligheterna inom livsmedelssektorn i Seinäjoki, kan du också lära dig mer om detta i början av dagen. Du kan delta i hela dagen från kl. 9 eller endast i workshopen kl. 12–16.
Vi genomför workshopen "More together – co-creation for growth in the food sector" i samarbete med utvecklingsbolagen i Karleby, Jakobstad, Vasa, Närpes, Kristinestad och Seinäjoki, samt Viexpo och Foodwest Oy.