Food 2.0 -veturiohjelma tarjoaa monia kehittämismahdollisuuksia ihan kaikenlaisille yrityksille, mitä voisimme tehdä yhdessä?
Tervetuloa keskustelemaan ja ideoimaan Valion Food 2.0 -veturiohjelman teemoista, verkostoitumaan ruoka-alan yritysten kanssa sekä tutustumaan ruoka-alan kehittämismahdollisuuksiin Seinäjoella keskiviikkona 29.1.2025! Päivä on tarkoitettu erityisesti ruoka-alan yrityksille, mutta mukaan ovat tervetulleita myös ruoka-alalle tuotteitaan ja palveluitaan tarjoavat yritykset ja kehittäjät.
Valio-vetoinen Food 2.0 -ohjelma pureutuu ruokajärjestelmän ajankohtaisiin kysymyksiin, joihin kaivataan ratkaisuja laajalla rintamalla eri alojen yrityksistä. Teemoja ovat mm. ravinnekierron tehostaminen, luonnon monimuotoisuuden edistäminen, uudet ruokatuotteet ja tuotantoteknologiat sekä datan hyödyntäminen.
Näistä mahdollisuuksista pääset kuulemaan lisää, kun Valion Veera Virtanen tulee esittelemään Food 2.0 -ohjelmaa työpajaan. Samalla pääset verkostoitumaan ja ideoimaan yhteistyömahdollisuuksia muiden yritysten kanssa. Mikäli Seinäjoen elintarvikealan kehittämismahdollisuudet eivät ole vielä tuttuja, myös niihin on mahdollista tutustua päivän aluksi. Voit osallistua koko päivään klo 9 alkaen tai tulla vain työpajaan klo 12-16.
Toteutamme More together – co-creation for growth in the food sector -työpajan yhteistyössä Kokkolan, Pietarsaaren, Vaasan, Närpiön, Kristiinankaupungin ja Seinäjoen kehitysyhtiöiden, Viexpon ja Foodwest Oy:n kanssa.
Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan: https://tapahtumat.intoseinajoki.fi/more_together